Otta-wa 2016 - 11 - Dva biče a pádlujem...

 

Velké poděkování patří p. Oldřichu Cimbálkovi, za to, že nám kreslí báječné obrázky

Přihláška

Seznam dop. potřeb

Trasa-info-kilometráž

Tábořiště

 

www.leccos.cz

 

Předchozí roky...

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

Sázava 2008

2007

 

Kontaktní adresa

Jaroslav Nouza

Masarykova 822

Kolín II 280 00

tel: +420602405527

nouza.jaroslav@gmail.com

 

 

   Pojedeme na šestimístných nafukovacích raftech. Maximální počet účastníků je 12 (2 rafty). Rafťáci mladší 18-ti let, budou muset mít souhlas rodičů. Cena akce je 1200,- Kč. V ceně je zahrnuto zapůjčení raftu, pádel a vest, doprava tam i zpět, kempovné, doprovodné vozidlo, pojištění, strava. Děti s platnou dohodou v NZDM Klub Zvonice si mohou v omezené míře uhradit část ceny Zvonicovými dolary.  Cena potom bude 800 Kč a 800 Zvonicových dolarů.

   Dohlížet na děti budou dohlížet zkušení lektoři klubu Zvonice.

   Při odjezdu bude na nádraží přistavené auto, do kterého si naložíme bagáž a cestovat na místo budeme nalehko. Auto bude batohy převážet po celou dobu vody, to znamená, že v lodích si povezeme jen svačinu, ev. peníze a podobně, podle vašeho uvážení. Pro tento účel doporučuji malý batůžek. Budete-li si sebou brát telefon, či foťák, bude dobré mít vodotěsný obal. Stany ani auto nejsou zlodějuodolné a proto si dobře rozmyslete, jaké cennosti si sebou povezete.

   Co se týká vaření, bude k dispozici plynový vařič včetně bomby, hrnce a kotlíky pro vaření na ohni. Hrníček, ešus a příbor každý svůj.

   Každý účastník musí mít plovací vestu. Nějaké vesty můžu půjčit, ale jejich počet je omezený, proto kdo nemá, kontaktujte Jardu.

   Seznam potřeb je orientační a vychází z dlouholetých zkušeností vodáků. Sami zvažte, co budete potřebovat.

Všechny potřebné informace naleznete zde , případně v klubu. Na této adrese budou také v průběhu vody uveřejněny zprávy a fotografie o průběhu akce.

 

Odjezdové info bude upřesněno

 

Odjezd se blíží, je třeba dodat důležité informace. Sraz bude 30.7.2016 v Českém Brodě, na nádraží, nejpozději v ???? h, tak abychom stihli naložit bagáž a odjet vlakem do Prahy. Trasu a spoje si můžete prohlédnout zde. Předpokládaný návrat bude v neděli 7. 8. 2016 mezi 17-20 hodinou. Nezapomeňte sebou kartičku zdravotní pojišťovny, dobrou náladu a doporučujeme zbraň na vodu...

Kapitán Komandér

Jarda Nouza

 

 

Řidič doprovodného vozidla a hlídač

Blanka Marková a Emička 

 

 

A jak to všechno vypadalo...