Betina HR xx.9.-xx.9. 2017

 

A takhle to vypadalo v roce 2014...

A takhle v roce 2015...

Ze zdravotních důvodů v roce 2016 nepojedeme...

 

   Pro koho...

I v letošním roce by jsme rádi vzali několik dětí, mimo jiné akce, na pobyt k moři. Jedná se o děti ze sociálně znevýhodněného prostředí, děti z neúplných rodin, případně o děti s lehkým mentálním postižením.

Ubytování je předjednané u báječné paní Andelina Škevin. Děti zde zažijí atmosféru rodinné dovolené v příjemném a rodinném prostředí. Budeme si sami vařit, využijeme místní sportovní hřiště a samozřejmě i blízkost koupání v moři.

Předchozí akce pro děti můžete shlédnout ZDE.

Děti k moři..., pomozte nám pomáhat...

 Za získané peníze  bude možné realizovat týdenní, zářijový výjezd k moři pro malou skupinku sedmi dětí.

 

Uvítáme jakoukoli  formu podpory.

 

Předpokládaný rozpočet je 58 000.

Získaná částka

 35 000,00 Kč

Co můžeme nabídnout?

Umístění odkazu, případně jména či reklamy na těchto stránkách.

Přímý proklik na tyto stránky z webu ČČK Kutná Hora.

www.leccos.cz

Kontakt:

Jaroslav Nouza

nouza.jaroslav@gmail.com            tel: 602 405 527

                    

 

Za získané peníze vezmeme malou skupinku vybraných dětí ze sociálně či jinak znevýhodněného prostředí, případně dětí s lehkým mentálním postižením na týdenní pobyt k moři. Děti zažijí týden u moře, zažijí a naučí se mnoho nových věcí, které by vzhledem k jejich situaci neměly příležitost zažit.

Samotný týden bude mít následující průběh. V pátek, v podvečerních hodinách naložíme děti do mikrobusu, či aut, a vyrazím směr Chorvatsko. Trasa bude Brno, Mikulov, Vídeň, Šentil, Krapina, Záhřeb a Murter. Ubytování je zajištěné v soukromí, v rodinném domě se třemi apartmány. Dům se zahradou, v bezprostřední blízkosti moře a zároveň v zahradách. Centrum vesnice je do 5 minut. S dětmi budeme užívat mimosezóní klid přímořské vesničky, koupat se, sportovat a samozřejmě se o sebe i starat. V plánu je vlastní vaření, se všemi spojenými činnostmi, na kterých se děti budou podílet. Předpokládáme, že děti si ve škole domluví úkoly, které budeme během týdne plnit. Za týden, v sobotu ráno, děti opět naložíme do aut a vyrazíme k domovu. Podaří-li se nám získat finance, radí by jsme děti vzali cestou ještě na výlet na Plitvická jezera. Předpokládaný návrat je v neděli v ranních hodinách.

Fotografická a slovní reportáž z celé akce bude na těchto stránkách průběžně během celé akce.

 

Chorvatsko - Betina 9.2017

V září letošního roku uskutečníme pro děti z NZDM Český Brod týdenní pobyt u moře.

Cena pro děti je 1500 Kč. Je možné uhradit částku z příspěvku zaměstnavatele z tzv. fondu FKSP. Na tuto možnost se informujte u svého zaměstnavatele, případně mne kontaktujte a probereme tuto možnost. Celková cena se pohybuje okolo 6000,- Kč. Rozdíl je hrazen z dotací a finančních darů. Cena zahrnuje dopravu, ubytování v rodinném apartmánu, pojištění, stravu a doprovod dvou dospělých. Přihlášku je třeba odevzdat nejpozději do 4.7.2016. do 31.7. je třeba uhradit 50 % (polovinu ceny výjezdu 750 Kč) do 31.8 druhou polovinu. V případě neuhrazení částky přihlášku stornujeme a pojede další dítě v pořadí. Počet míst je v tomto roce omezen na 7 dětí.

Doprava bude mikrobusem pro 9 osob. Předpokládaný odjez v sobotu ???, návrat v noci ze soboty na neděli ???.

 Ubytování je cca 30 m od moře, v rodinném domě. K dispozici má 3 apartmány, každý se svým sociálním zázemím a veškerým vybavením. Cca 150 m od domu je dětské hřiště, víceúčelové hřiště s umělou trávou. Stravování si zajišťujeme sami, k dispozici máme kuchyň.

Děti zažijí atmosféru „rodinné dovolené“, vyhrají si na místních hřištích, samozřejmě se budeme koupat v moři a také je možné se s dětmi učit, v případě, že budou mít připravené úkoly za školy.

 

Každé dítě musí mít svůj platný cestovní pas!!!

 

V případě jakýchkoli dotazů mne kontaktujte na tel. 602 405 527 (Jarda)

 

Veškeré info naleznete zde Betina 2016, nebo na www.leccos.cz .

 

1.      Storno poplatky:

Ø  Odhlášení do31.7.2016 vrácení poplatku v plné výši

Ø  Do 31.8.2016 - storno poplatek 30%

Ø  Odhlásíte-li účastníka bez udání vážného důvodu (nemoc apod. – nutné doložit lékařským potvrzením) mezi 1.9.2014 a začátkem tábora,  účtujeme poplatek ve výši 50%. Při předložení dokladu Vám vrátíme 80% účastnického poplatku.

Nástupem účastníka do výjezdu ztrácíte nárok na vrácení účastnického poplatku.

 

   Děkujeme za spolupráci:

 

SOFTWARESERVIS

 

KAŇKA Kutná Hora