Otava 2009 18.7-25.7.2009

Operace "Zlomené pádlo..."

Přihláška

Seznam dop. potřeb

Pro rodiče

Trasa-info-kilometráž

Tábořiště

 

Kontaktní adresa

Jaroslav Nouza

Masarykova 822

Kolín II 280 00

tel: +420602405527

čú:194333355/0300

nouza.jaroslav@tiscali.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Odjezd se blíží je třeba dodat důležité informace. Sraz bude 18.7 nejpozději ve 11.45 u 5.Zš , tak aby jsme stihli naložit bagáž a odjet vlakem do Českého Brodu, kde budou čekat další účastníci. Trasu a spoje si můžete prohlédnout zde. Předpokládaný návrat bude v sobotu 25.7 mezi 17-19 hodinou.

 

   Jak jsem slíbil, připravuji pro Vás náctileté, na letošní léto týdenní pobyt na vodě. Vybral jsem řeku Otavu, pro její pohodovost a krásné prostředí kterým protéká. Termín je stanoven na 18.7 - 25.7.2009. Pojede se na šestimístných nafukovacích raftech. Maximální počet účastníků je 16 (3 rafty). Rafťáci mladší 18-ti let, budou muset mít souhlas rodičů. Předběžná cena je 2300,- Kč. V ceně je zahrnuto zapůjčení raftu a pádel, doprava tam i zpět, kempovné, doprovodné vozidlo, pojištění, snídaně a polévka k večeři. O jídlo přes den se bude starat každý  sám. Předběžné přihlášky zasílejte na email nouza.jaroslav@tiscali.cz , do přihlášky uvádějte prosím kontaktní email, nebo sledujte tuto stránku a aktuality na ní. Případné dotazy směřujte Vy i rodiče tamtéž.  

   Při odjezdu bude na nádraží přistavené auto, do kterého si naložíte bagáž a cestovat na místo budete nalehko. Auto bude batohy převážet po celou dobu vody, to znamená, že v lodích si povezete jen svačinu, ev. peníze a podobně, podle vašeho uvážení. Pro tento účel doporučuji malý baťůžek. Budete-li si sebou brát telefon, či foťák, bude dobré mít vodotěsný obal. Stany ani auto nejsou zlodějuodolné a proto si dobře rozmyslete jaké cennosti si sebou vezete.

   Co se týká vaření, bude k dispozici plynový vařič včetně bomby, nádobí každý své.

   Nějaké vesty můžu půjčit, ale jejich počet je omezený, proto kdo nemá kontaktujte mě.

   Seznam potřeb je orientační a vychází z dlouholetých zkušeností vodáků. Sami zvažte co budete potřebovat.

Všichni účastníci musí mít vlastní plovací vestu!!!

Vzhledem k nutnosti rezervovat rafty je třeba podat přihlášku a zapatit nejpozději do konce června!!!

 

Raft č.1

Hanka Koštelová

Martin Juriček

Tomáš Tichy

Jarda

 

Raft č.2

Lucka Bílá

Míša Bílá

Emil Fišer

Klárka Ježková

Johanka

 

Vedoucí

Jarda Nouza

Johanna Simonsen

 

Řidič doprovodného vozidla

Blanka Marková